Naša priča

Vrhunske usluge

Kao i svaka uspješna poslovna priča, i naša je nastala iz puke potrebe da riješimo svoj osobni problem.

Zar u ovom gradu ne postoji nitko tko mi može očistit stan kako treba?

"Jedna je gospođa ležala na kauču kada sam ranije došla kući, u stan koji je čistila…onda smo imali jednu jako simpatičnu tetu koja je nažalost slučajno prolila kantu vode u dnevnom boravku – mijenjali smo parket."
"jedna gospođa koje je došla po preporuci, nije zatezala, ma ni popravljala plahte nego je samo popravila poplun preko njih!?!"
"Sve dobre tete su zauzete, a i ove koje nađemo, znam da bi to trebalo biti puno bolje očišćeno.
Spremni smo i platiti malo više za malo bolju uslugu, ali jednostavno – nemamo kome, ne možemo nikoga naći."
I onda ostajemo uz servis koji imamo i raspitujemo se ako se nekome oslobodio termin i samo molimo Boga da se ništa ne potrga i ne ošteti.
A čišćenje kakvo je – takvo je, sreća dajem joj ključ i sretna sam da mi ništa ne fali iz stana.

I jednog dana mi je bilo dosta…

Napravila sam servis za čišćenje sa on- line naručivanjem u 3 klika mišem.
Onda sam osigurala naše tete na štetu koju naprave trećim licima do 500.000 kn, jer znam da tko radi taj i griješi… ali onda neka i plati za nastalu štetu.
Nakon toga sam 6 mj. tražila i tražila i pronašla fantastičan tim teta koje znaju kako se čisti.
Onda sam shvatila da ne žele svi istu vrstu čišćenja pa smo napravili konfigurator koji svakome omogućuje da izabere svoj način: vlastita sredstva, eko sredstva, blaga sredstva ili posebna bolnička dezinfekcijska sredstva.
A za one koji su kao i mi, danas više nego ikada svjesni da čistoća nije više samo pitanje higijene i dobrog ukusa nego uz pojavu ubojitih virusa, čistoća vašeg stana je nešto što ne prepuštate slučaju nego  - stručnjacima.
Ne brišite kupaonu i wc starim krpama nego parnim strojem na visokoj temperaturi i nakon toga posebnim uređajem sa Ultra-ljubičastim svijetlom koji ubija sve preostale bakterije i viruse.

" Ja sam svoj problem riješila odavno, a vi?"

Naša priča

Kao i svaka uspješna poslovna priča, i naša je nastala iz puke potrebe da riješimo svoj osobni problem.

Zar u ovom gradu ne postoji nitko tko mi može očistit stan kako treba?

Jedna je gospođa ležala na kauču kada sam ranije došla kući, u stan koji je čistila…onda smo imali jednu jako simpatičnu tetu koja je nažalost slučajno prolila kantu vode u dnevnom boravku – mijenjali smo parket. Onda jedna gospođa koje je došla po preporuci, nije zatezala, ma ni popravljala plahte nego je samo popravila poplun preko njih!?! Sve dobre tete su zauzete a i ove koje nađemo, znam da bi to trebalo biti puno bolje očišćeno. Spremni smo i platiti malo više novaca za malo bolju uslugu, ali jednostavno – nemamo kome, ne možemo nikoga naći. I onda ostajemo uz servis koji imam i raspitujemo se ako se nekome oslobodio termin i samo molimo Boga da se ništa ne potrga i ne ošteti. A čišćenje kakvo je – takvo je, sreća dajem joj ključ i sretna sam da mi ništa ne fali iz stana.

I jednog dana mi je bilo dosta…

Napravila sam servis za čišćenje sa on- line naručivanjem usluge u 2 klika mišem. Onda sam osigurala naše tete na štetu koju naprave trećim licima do 500.000 kn, jer znam da tko radi taj i griješi…ali onda neka i plati što potrga. Nakon toga sam 6 mj. tražila i pronašla fantastičan tim teta koje znaju kako se čisti. Onda sam shvatila da ne žele svi istu vrstu čišćenja pa smo napravili konfigurator koji svakome omogućuje da izabere svoj način, svoja sredstva, naša sredstva, eko sredstva ili posebna bolnička dezinfekcijska sredstva. A za one koji su kao i mi, danas više nego ikada svjesni da čistoća nije više samo pitanje higijene i dobrog ukusa nego uz pojavu ubojitih virusa, čistoća vašeg stana je nešto što ne prepuštate slučaju nego  - stručnjacima. Ne brišite kupaonu i wc starim krpama nego parnim strojem na visokoj temperaturi i nakon toga posebnim uređajem sa Ultra-Violetnim svijetlom kojim ubijamo sve što je ostalo.

Ja sam svoj problem riješila odavno, a vi?

Jednostavnije nemože

Tri koraka do sreće

1

Odaberi uslugu

Nakon odabira željene usluge također odaberite i dodatno ponuđene opcije

2

Rezerviraj termin

Odaberite željeni datum i vrijeme za čišćenje vašeg doma te potvrdite termin

3

Uživaj bezbrižno

Naša teta će se pobrinuti da sve vaše želje budu besprijekorno zadovoljene

iskustva

Klijenti o nama

A collection of textile samples lay spread out on the table Samsa was a salesman and above it there hung a picture that he had recently cut out of an illustrated magazine and in a nice, gilded frame t there hung a picture that he llustrated

Jhon dow Play
Happy Client

A collection of textile samples lay spread out on the table Samsa was a salesman and above it there hung a picture that he had recently cut out of an illustrated magazine and in a nice, gilded frame t there hung a picture that he llustrated

Jhon dow Play
Happy Client

Upoznajte Naše Tete